Tilmelding til behandlerliste

Det er blevet besluttet af en enig generalforsamling, at vi lægger vores liste over fysioterapeuter der palperer ud på vores hjemmeside.

Det er et aktivt valg at stå på listen, så man kommer ikke automatisk på listen, hvis man melder sig ind i Dansk Selskab for Urologisk, Gynækologisk & Obstetrisk Fysioterapi eller har været på kursus. Da der er meget aktivitet på denne side, er den ofte genstand for redigering, hvorved der kan opstå fejl. Det er derfor altid en god idé at tjekke, at man er kommet på listen med de oplysninger man ønsker.
Ændrer man arbejdsplads, navn eller andre vigtige oplysninger, må man meget gerne meddele det.

For at stå på listen skal man være medlem af Dansk Selskab for Urologisk, Gynækologisk & Obstetrisk Fysioterapi (er du ikke medlem, bliv det HER) og man skal med god samvittighed kunne stå inde for, at man holder sin viden omkring undersøgelse og behandling af patienter med bækkenbundsproblemer ajour, og så skal man selvfølgelig palpere vaginalt/analt.

Så kort sagt er kravene:

  1. Medlem af Dansk selskab for Urologisk, Gynækologisk & Obstetrisk Fysioterapi.
  2. Have deltaget på et palpationskursus hos DUGOF.
  3. Være aktuelt arbejdende med palpation af bækkenbunden.
  4. Holde sig opdateret inden for det urologiske/gynækologiske/obstetriske område.
  5. Følge sundhedsministeriets retningslinier. (Se her)


Listen bliver slettet og opdateret hver andet år. Dette er sidst sket 1/5 2017. Der vil altid inden opdatering komme en nyhedsmail ud med besked om, at man skal melde tilbage, hvis man fortsat ønsker at stå på behandlerlisten. Så tilmeld dig nyhedsbrevet på forsiden, hvis du ikke allerede modtager det. Det gælder selvfølgelig også at man fortsat skal opfylde ovenstående krav.

Med en officiel liste gør vi det nemmere for patienter, praktiserende læger, gynækologer og hospitalsafdelinger at finde en fysioterapeut med specialviden og kunnen indenfor behandling af inkontinensproblematikker.

Vi vil meget gerne kende til alle urogynobsfysioterapeuter der palperer vaginalt/analt, så vi vil meget gerne have at du også melder dig, hvis du behandler patienter i kommunalt regi eller på hospital. Listen deles i:

Privat praksis
Kommunal
Hospital

Vi får dermed lister over både privatpraktiserende og offentligt ansatte fysioterapeuter, så vi henad vejen kan blive klogere på jeres behov. Da vi ikke altid kan udlede af arbejdsstedets navn om det er hospital, privat klinik eller kommune, samt hvilken region du skal tilhøre, er det vigtigt at dette også anføres.

Skriv en mail til: kontakt@dugof.dk med oplysning om følgende i samme rækkefølge som herunder:


REGION
KLINIK, HOSPITAL EL. KOMMUNE
KLINIKNAVN - NAVN PÅ ARBEJDSPLADSEN
FULDE NAVN
ARBEJDSADRESSE
ARBEJDS TELEFONNUMMER
ARBEJDS EMAILADRESSE
EVT HJEMMESIDE
DF-MEDLEMSNUMMER (du skal være medlem af vores faglige selskab)
BEHANDLER MÆND/KVINDER/BØRN/UNDERLIVSSMERTER (underlivssmerter ligger på modul 3 i vores uddannelse)

Vi glæder os til at høre fra dig.
Dansk Selskab for Urologisk, Gynækologisk & Obstetrisk Fysioterapi