GF og årsmøde 2022

13.03.2022

Bestyrelsen siger tak for det flotte fremmøde til vores generalforsamling og årsmøde sidste lørdag.

Dagen bød på generalforsamling blandt andet med formandens beretning fra et år, som på ingen måde har været stille trods corona mv. Året bød udover afholdelse af vanlige moduler bla på første gennemførsel af vores nye obstetriske modul, udarbejdelse af nye pjecer, formandens foretræde for folketingets sundhedsudvalg og meget meget mere. DUGOF arbejder for for fysioterapeuters faglighed og synlighed på det urologiske, gynækologiske og obstetriske område, hvilket 2021 bestemt vidner om.

Generalforsamlingen bød også på et velkommen til 2 nye medlemmer af DUGOFs bestyrelse: Henriette R Vilhelmsen og Louise H Sommer. Vi glæder os til at byde Jer rigtigt velkommen på vores bestyrelsesseminar i april. 3 af vores gode kolleger stillede op til valget, det er vi superglade for. Janne Kjærulff og Mette Villadsen sagde farvel til bestyrelsen.

Årsmødet bød på oplæg fra henholdsvis Arkadiusz Weglevski om "Blære og tarm i neurologiske sygdomme". Dorthe Svarre gav referat fra Pelvic pain konference og Ulla Due hold et oplæg om mænd og bækkenbundtræning.
I finder link til oplægget fra Arkadiusz her

En skøn dag med faglighed, sparring og hygge.

Vi glæder os til 2022 sammen med Jer medlemmer.
De bedste forårshilsner fra Bestyrelsen