Tilmelding til behandlerliste

Det er blevet besluttet af en enig generalforsamling, at vi lægger vores liste over fysioterapeuter der har været på kursus i palpation ud på vores hjemmeside.

Det er et aktivt valg at stå på listen, så man kommer ikke automatisk på listen, hvis man melder sig ind i Dansk selskab for Urologisk, Gynækologisk & Obstetrisk Fysioterapi eller har været på kursus. Da der er meget aktivitet på denne side, er den ofte genstand for redigering, hvorved der kan opstå fejl. Det er derfor altid en god idé at tjekke, at man er kommet på listen med de oplysninger man ønsker.
Ændrer man arbejdsplads, navn eller andre vigtige oplysninger, må man meget gerne meddele det.

For at stå på listen SKAL man være medlem af Dansk selskab for Urologisk, Gynækologisk & Obstetrisk Fysioterapi (er du ikke medlem, bliv det HER) og man skal med god samvittighed kunne stå inde for, at man holder sin viden omkring undersøgelse og behandling af patienter med bækkenbundsproblemer ajour, og så skal man selvfølgelig palpere vaginalt/analt.

Så kort sagt er kravene:

  1. Medlem af Dansk selskab for Urologisk, Gynækologisk & Obstetrisk Fysioterapi.
  2. Have deltaget på et palpationskursus hos DUGOF det vil sige som minimum modul 1.
  3. Være aktuelt arbejdende med palpation af bækkenbunden.
  4. Holde sig opdateret inden for det urologiske/gynækologiske/obstetriske område, det vil sige kunne dokumentere deltagelse på mindst 1 temadag, kursus, studiebesøg eller lignende årligt.
  5. Følge sundhedsministeriets retningslinier. (Se her)


Listen bliver slettet og opdateret hver andet år. Dette er sidst sket 1/5 2017. Der vil altid inden opdatering komme en nyhedsmail ud med besked om, at man skal melde tilbage, hvis man fortsat ønsker at stå på behandlerlisten. Så tilmeld dig nyhedsbrevet på forsiden, hvis du ikke allerede modtager det. Det gælder selvfølgelig også at man fortsat skal opfylde ovenstående krav.

Med en officiel liste gør vi det nemmere for patienter, praktiserende læger, gynækologer og hospitalsafdelinger at finde en fysioterapeut med specialviden og kunnen indenfor behandling af inkontinens- og smerteproblematikker.

Vi glæder os til at høre fra dig.
Dansk Selskab for Urologisk, Gynækologisk & Obstetrisk Fysioterapi