Ansøgning til behandlerliste

 


Selskabet og dets medlemmer besluttede i 2019, at fysioterapeuter, der har gennemgået et eller flere moduler eller tilsvarende, og som samtidig holder sig opdateret indenfor vores specialer, skal fremgå af selskabets hjemmeside. Derfor kan medlemmer ansøge om at komme på behandlerlisten. Behandlerlisten i sin nuværende form indeholder ansøgere fra 2019 og fremefter.
Formålet med listen er, at gøre det nemmere for patienter, praktiserende læger, gynækologer og hospitalsafdelinger at finde en fysioterapeut med specialviden og kunnen indenfor behandling af inkontinens- og smerteproblematikker.

Vi opfordrer alle vores medlemmer som har deltaget på vores moduler, eller som har tilsvarende viden, til at ansøge om at komme på listen.

Ansøgningsprocedure:
Det er et aktivt valg at stå på behandlerlisten. Det vil sige, at du kommer ikke automatisk på listen, hvis du melder sig ind i Dansk selskab for Urologisk, Gynækologisk & Obstetrisk Fysioterapi eller har været på kursus i selskabet.

Medlemmer opfordres til at tjekke, deres oplysninger jævnligt.

Ansøgning, ændring og sletning fra listen foregår via samme link (se nederst på siden). Behandlerlisten opdateres kvartalsvis.

Krav ved ansøgning:

 • Du skal være medlem af Danske Fysioterapeuter og af Dansk selskab for Urologisk, Gynækologisk & Obstetrisk Fysioterapi.
 • Have deltaget på minimum et modul hos DUGOF eller have tilsvarende viden (skal kunne dokumenteres)
 • Være aktuelt arbejdende med vaginal og anal palpation af bækkenbunden.
 • Holde dig opdateret inden for det urologiske/gynækologiske/obstetriske område. Det vil sige, at du skal kunne dokumentere deltagelse på mindst 1 temadag, kursus, studiebesøg eller lignende årligt.
 • Følge Sundhedsstyrelsen retningslinjer

 

Brug linket her for at ansøge om at komme på behandlerlisten, ændre dine oplysning på behandlerlisten eller slette dine oplysninger fra behandlerlisten: Ansøgning til behandlerliste

Ansøgning, Ændring og Sletning på DUGOF Behandlerliste FAQ:

 • Hvad hvis jeg er offentlig ansat? Skal vi søge enkeltvis?
  SVAR: NEJ, I skal søge samlet. Dvs. kun 1 ansøgning pr. matrikel/kommune/sygehus.
 • Jeg er privatansat men arbejder i forskellige klinikker? Skal jeg sende en samlet ansøgning:
  SVAR: Nej, du skal sende en ansøgning én ansøgning pr. matrikel. Uddybende oplysninger kan du skrives: “se tidligere” ansøgning. De skal sendes inden for samme kvartal.
 • Jeg har lavet en fejl i min ansøgning, hvad gør jeg?
  SVAR: Du kan sende en ny ansøgning. Den nye overskriver den gamle.
 • Jeg vil gerne ændre mine oplysninger på behandlerlisten, hvad gør jeg?
  SVAR: Sender en ny ansøgning og krydser af at der er tale om en opdatering. Det vil sige, at du ikke behøver udfylde de felter, du allerede har fået godkendt.
 • Jeg vil gerne slettes fra behandlerlisten, da jeg ikke opfylder kravene mere, hvad gør jeg?
  SVAR: Sender en ny ansøgning, hvor du afkrydser: “Slettes fra listen”.
 • Jeg har sendt en ansøgning, men har ikke hørt noget fra jer. Har i fået min ansøgning?
  SVAR: Ansøgninger hentes hvert kvartal: dvs. 1. jan, 1. april, 1. juni og 1. oktober. Og listen opdateres ca 14 dage efter. Der sendes mail til de medlemmer, der ikke kommer på listen. Såfremt du ikke har hørt fra os efter din ansøgnings kvartal er udløbet, kan du kontakte os pr. mail og vi vil forsøge at finde fejlen.

Skriv en mail til: dugof@fysio.dk hvis du har spørgsmål.